REGULAMENTUL DE FRECVENTARE AL CENTRULUI SPORTIV FITNESS MANIA

1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor centrului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor centrului.


2. Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al clubului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului Dvs. si semnarea fisei de adeziune certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.


3. Usile centrului sunt deschise pentru Dvs. zilnic. Va asteptam de luni pana vineri orele: 07:70 – 22:00; sambata: 10:00 – 20:00 iar duminica: 12:00 – 20:00. In afara orelor de program accesul in incinta clubului este strict interzis.


4. In momentul aderarii Dvs. in randurile abonatilor centrului, vi se va face un card. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare si nu poate fi transmis altor persoane. Cardul va fi in permanenta in incinta centrului sportiv, Dvs. va veti folosi de el pentru a intra si iesi din centru sportiv.


5. Plata pentru servicii se realizeaza numai la receptia centrului. Plata se incaseaza sub forma de numerar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. Costul serviciilor precum si durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei centrului.


6. Abonatul centrului are dreptul de a primi recomandari de la personalul centrului cu privire la utilizarea echipamentului sportiv. Abonatul centrului este obligat sa utilizeze cu grija echipamentul sportiv in mod adecvat. In mod contrar el isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii neadecvate. Consideram abonat al centrului chiar si persoana care achita o sedinta.


7. In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al altui bun al centrului, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el, echipamentului sportiv sau bunului, si reparatiile incaperii.


8. In cazul in care se intrerupe energia electrica rugam clientii din sala sa-si intrerupa activitatea si daca pana de curent este pe termen mai lung sa urmeze lampile de avarie in scopul evacuarii. In caz contrar nu ne asumam responsabilitatea pentru aparitia eventualelor incidente. Daca intreruperea cu energie electrica sau apa curenta este o lucrare planificata veti fi instiintati de aceste lucruri la avizierul din holul receptiei.


9. Persoana care a devenit abonat al centrului, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba sa si sa-si pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale noi si manopera de montaj.


10. Centrul nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale uitate la vestiar, precum si pentru obiectele de pret care nu au fost lasate in grija administratorului. Posedand obiecte de valoare, sunteti rugat sa nu le lasati in garderoba Dvs. personala ci sa le dati in grija administratorului centrului, care le va pastra in compartimentele speciale.


11. Pentru incomoditati aparute in urma lucrarilor de reparatii si constructii efectuate in zona, administratia centrului nu-si asuma raspunderea.


12. Regulamentul centrului va recomanda sa sustineti examenul medical pana la inceperea frecventarii centrului, deoarece, in mod evident, personal, sunteti responsabil de sanatatea Dvs. Administratia centrului nu poarta raspundere pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii Dvs. Administratia centrului nu-si asuma raspunderea, daca motivul inrautatirii sanatatii Dvs. este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentului de antrenament. Administratia centrului nu-si asuma raspunderea pentru daunele pricinuite sanatatii si/sau bunului Dvs. in urma actiunilor ilegale a persoanelor terte.


13. Abonatul centrului isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta centrului. In scopul securitatii membrilor si invitatiilor centrului, este interzis, in mod categoric, de a purta cu sine arma alba, de foc sau cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta clubului este interzisa in mod categoric.


14. Accesul este interzis in incinta centrului:

 • Persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor;
 • Persoanelor cu aspect respingator sau in haine murdare;
 • Persoanelor insotite de animale;
 • Persoanelor cu boli infectioase;
 • Persoanelor care nu detin incaltaminte si imbracaminte de schimb.


15. Abonamentul se poate anula in urmatoarele conditii:

 • nerespectarea prezentului regulament;
 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a centrului nostru;
 • igiena personala precara;
 • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;
 • savarsirea de infractiuni;
 • consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);
 • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;
 • declararea datelor eronate in fisa de inscriere;
 • instrainarea cardului propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia;
 • nerespectarea regulilor de igiena a centrului;


16. Nu deschideti geamurile sau usile daca functioneaza sistemul de climatizare (prevazut cu aport de aer proaspat).


17. Conducerea centrului isi rezerva dreptul de a modifica tarifele existente.


18. Conducerea centrului isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat.


19. Conducerea centrului va fi instiintata de eventualele Dvs. observatii prin urmatoarele modalitati: cu ajutorul casutei de “Sugestii si Reclamatii“ aflata la receptia centrului sau pe internet la www.fitness-mania.ro.


20. In cazul folosirii saunei, va rugam sa efectuati un control medical de specialitate care sa nu va interzica acest lucru.


21. Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza Fitness Mania de orice responsabilitate.

Sala de fitness

Pentru antrenamentele in sala de forta sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva respectiva. Aveti grija ca partile descoperite ale corpului sa nu vina in contact cu suprafetele echipamentului sportiv, folositi prosopul. Este recomandat dusul sau deodorizantul inainte de antrenament, daca nu sunteti sigur de prospetimea si curatenia corpului Dvs. Antrenamentul cu trupul dezgolit este interzisa. Utilizarea echipamentului de fitness este permisa numai in urma instructajului exercitat de catre antrenor. Nu bruscati aparatele si nu trantiti ganterele pe pardoseala. Daca functionarea aparatului este anormala sau vedeti vreun cablu sau lant pe cale sa se rupa, vreo fisura la banca sau aparat opriti deindata lucrul si anuntati instructorul. In timpul pauzelor de relaxare nu tineti aparatul ocupat. Intra in responsabilitatea Dvs. cererea de ajutor din partea instructorului la lucrul cu aparatele cu incarcatura specifica. La finele exercitiului fixati toate echipamentele de fitness in pozitia initiala, iar greutatile la locul lor destinat. Daca incepeti pentru prima data cursul de antrenament cu tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute sunteti rugat(a) sa va consultati in problema functionarii lor cu personalul clubului.

Sala de aerobic

Va rugam sa frecventati orele de curs in sala de aerobic conform orarului stabilit de catre administratie, fara intarzieri. Este interzis accesul in incaltaminte obisnuita in sala de aerobic. La finele orei de curs plasati echipamentele utilizate de catre Dvs. la locul lor rezervat in sala. Selectarea si utilizarea programului audiovizual si muzical, este exercitata numai si numai de catre instructor.

Sauna si dusurile

La frecvantarea dusurilor si a saunei, in mod obligatoriu trebuie sa respectati urmatoarele reguli:

 • Este interzis accesul in sauna si la dusuri cu incaltaminte obisnuita;
 • Se recomanda, in scopul pastrarii igienei si prevenirii traumatismelor, sa purtati slapi in timpul frecventarii saunei si a dusurilor;
 • Inainte de a frecventa sauna este obligatoriu sa faceti dus;
 • Prosopul centrului, folosit, se da in primire instructorului;

Conducerea centrului isi rezerva dreptul de a introduce noi puncte in regulament. Orice modificare a prezentului regulament va fi comunicata in timp util.

 

Linkuri utile

Info Nutritie

Parteneri

Altele

2010 Fitness Mania - preluarea textelor sau a imaginilor este posibil doar cu acordul scris al proprietarului!